thenewfathers4justicenederland

ouderverstoting

Wie Zijn Wij

The New Fathers4Justice Nederland

Campagne voor de rechten van vaders om hun kinderen te zien

The new Fathers4Justice Nederland is een campagnegroep van vaders die strijden voor gelijkwaardig ouderschap.

Duizenden kinderen in Nederland  groeien op zonder vader omdat het rechtssysteem niet werkt in het belang van onze kinderen.

Er is geen toezicht op de geheime familierechtbanken waar word beslist over het lot van onze kinderen.

Rechters laten zich adviseren door de zogenaamde Raad voor de Kinderbescherming die hun rapporten niet baseren op waarheidsvinding.

Familierechtadvocaten verdienen een fortuin aan deze “kinderindustrie”.

Dit alles is direct in strijd met de fundamentele Rechten van het Kind volgens het verdrag van 20 november 1989.

Word u de toegang tot uw kinderen onmogelijk gemaakt?

Moe gestreden tegen het omgangsonrecht?

Meld u zich dan vandaag nog aan bij The new Fathers4Justice Nederland

 

 

 

Advertenties

5 reacties op “Wie Zijn Wij

 1. Pingback: Hallo wereld! | mijn lieve kinderen en ikzelf

 2. J. De Wit
  20 februari 2014

  En waar moeten kinderen zich tot wenden, als een vader hén niet meer wil…
  Ik, moeder van twee jongens van 6 en 7 strijd er juist voor dat hun vader de kinderen juist wél komt halen en omgang wil, immers hij is dan weliswaar van mij gescheiden maar niet van zijn zoontjes…

  Het verdrag mbt de rechten van het kind… Mooi geschreven.
  Wanneer gaat Nederland daar strikt invulling aan geven?

 3. Daniel Hunting
  13 mei 2015

  Ik ben een alleenstaande vader van een zoon van bijna 3, waar ik ook volledig voor zorg.Sinds vorig jaar juli heb ik ook een dochtertje van inmiddels dus ongeveer 9 maanden oud.Zij heeft niet dezelfdemoeder als mijn zoontje..Ik heb mijn dochter nog nooit gezien en weet zelfs haar volledige naam niet..Dit alles is ontstaan nadat moeder na de eerste echo bij de verloskundige ineens vertrokken was naar haar ouders en vervolgens zelfs met leugens de politie inschakelde om mij bij mn dochter weg te houden.Na 6 weken zwangerschap heb ik uiteraard niet de mogelijkheid gehad om mijn dochter te erkennen, wat dit volgens mijn advocaat tot een zeer moeilijke en bijna onmogelijke zaak maakt..Maar….Met dat verhaal kan kan ik zo langzamerhand niet meer leven!! Ik wil mijn dochter nu eindelijk in mijn armen sluiten..en mijn zoon zijn zusje!!
  Iemand die dit herkent of info voor me heeft? Ik wacht met smart op bericht..Gr D

 4. Batman
  11 juni 2016

  Hallo,
  ook ik ben een vader. Toen mijn ex mij na 10,5 jaar de deur wees waren onze zonen 0,5 en 3 jaar. Terecht dat mijn ex mij de deur wees, maar wat daarna volgde was en is waanzin. Ik heb moeten strijden om een omgangsregeling te krijgen en na een paar rechtszaken kreeg ik uiteindelijk de standaardregeling. (1 x per 2 weken een weekend en helft vakanties).
  Onze zonen zijn nu inmiddels 6 en 9 en ik heb nog nooit 3 weken vakantie gehad. Ook wordt eenzijdig door mijn ex regelmatig een weekend afgepakt als bijv. daar een verjaardag in valt. En ik ben machteloos. Politie doet niks (lever flitsen op snelheid)
  Steeds weer wordt mijn omgangsregeling met alles tenietgedaan. Ik heb daarom nu de moeilijkste beslissing genomen om maar helemaal afscheid te nemen van de kinderen. Mijn ex heeft alles steeds gedwarsboomd om mij te pakken of gek te maken of wat dan ook en de kinderen zijn de dupe. En onze rechtspraak? Die deugt van geen kant. Flikkers en allochtonen krijgen de hoogste bescherming, maar heteroseksuele vaders die werken mogen enkel betalen en hun bek houden.
  Ooit zullen de jongens bij mij komen en krijgen ze mijn kant van het verhaal als ze daat klaar voor zijn.
  Voor nu blijf ik met opgeheven hoofd de alimentatie betalen en vervloek ik nederland en het zgn rechtssysteem.

 5. Jim
  9 augustus 2016

  Nederland loopt hopeloos achter bij België, waar co-ouderschap na scheiding in de wet is vastgelegd.

  Jeugdzorg is volledig op hand van de moeder, laat zich heel makkelijk inpalmen door de moeder en speelt vervolgens het balletje door naar Lindenhout. Samen verdienen ze lekker aan de ellende van vader en de kinderen. Van waarheidsvinding hebben beide instanties nog nooit van gehoord en toch baseert de rechter zijn besluit op basis van het advies van beide instanties. Kan het nog krommer? Schijnbaar wel als ik zo lees, want de moeder kan de uitspraak van de rechter eenvoudig naast zich neerleggen. Het gaat allemaal om de moeder die middels de kinderen macht over de vader uitoefent. Een ordinair machtsspelletje dus over de ruggen van de kinderen en de vader. Verbaasd mij niks, dat steeds meer vaders uit pure frustratie en wanhoop besluiten om hun kinderen maar helemaal niet meer te zien.

  In mijn geval is de gewetensloze moeder gevlucht voor de financiële puinhoop die zij in mijn bedrijven en privé heeft veroorzaakt. De kinderen toen net 7, 9 en 11 heeft zij als schild meegenomen, gebrainwashed en tegen vader gekeerd. En ze komt er gewoon mee weg, want de instanties die over de ruggen van mijn kinderen geld aan hun ellende verdienen, kijken de andere kant uit…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s