thenewfathers4justicenederland

ouderverstoting

Villa Pinedo Kinder Verhaal

Dit bericht is geplaatst op Villa Pinedo,hier wordt je even stil van en laat dit aub eens doordringen tot die ouders die er een strijd van maken….

Beste Gescheiden ouders van Nederland,
Via deze weg wil ik jullie allemaal zeggen stop met jullie belang boven die van ons te zetten. Ja jullie kunnen niet door 1 deur, ja jullie haten elkaar, ja jullie mogen elkaar niet. Dat weten we maar dat betekent niet dat wij dat ook moeten doen!
Mijn vader heeft 2 jaar geleden een einde gemaakt aan zijn leven. En waarom omdat mijn moeder koste wat kost. mij bij hem weg wilde houden. Jarenlang rechtszaken etc simpel gezegd me moeder werkte alles tegen en me vader wil aan alles meewerken. Eindstand bij me moeder wonen en me vader 1 keer per week zien en met geluk in de vakantie bij hem mogen zijn. Maar mijn moeder luisterde niet. Dus elke keer ruzie als me moeder mij niet naar me vader liet gaan.
Totdat mijn vader er niet meer tegen kon en een einde maakte aan zijn leven. Mijn moeder was niet eens verdrietig. Ik kon het niet geloven me wereld storte in.
Ik heb de dagboeken van me vader gelezen die hij mij achterliet. Want hij wilde mij laten zien dat hij alles had geprobeerd. Ik woon nu in een pleeggezin want ik ben niet alleen me vader kwijt ook me moeder want die wil ik nooit meer zien. Als ze nou had geluisterd of gewoon mij had laten gaan naar me vader. Was hij er nu nog dat weet ik zeker! Als je dit ooit lees mama had geluisterd.
Dus ouders van Nederland STOP met ruzie maken en elkaar of een ouder frustreren. Maar luister naar ons wij kinderen hebben ook iets te willen en zeggen.
Groetjes Jason

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: